Tuntud toidublogija ning kokaraamatu “Lihtsuse võlu taldrikul” autor, Johandra-Lisett Iljušhin on valinud tervislikud eluviisid ning päevast-päeva mõtleb ja katsetab ta erinevaid tervislike toite ning jagab teistelegi nende retsepte. Siin üks maitsev porgandikook, mis raamatukaante vahele veel jõudnud pole, kuid saabuvateks pühadeks pidulauale sobib imehästi!
Imemaitsev ja mahlane porgandikook
Biskviit:
250g kaerajahu
2tl küpsetuspulbrit
1tl kaneeli
2 näpuotsatäit soola
100g sulatatud võid
4 muna
teelusikatäis vaniljesuhkrut
maitse järgi steeviat
4-5 riivitud porgandit
Sega kausis kõik komponendid. Kalla segu küpsetuspaberiga kaetud küpsetusvormi, küpseta ahjus 175 kraadi juures 35 minutit või kuni hambatikuga torkides tuleb tikk puhtalt välja. Kui biskviit on valmis lase sel täielikult jahtuda.
Kreemi jaoks vajate:
400g lahjemat toorjuustu
200g kreeka jogurtit
steeviat
näpuotsatäis soola
Segage kokku ning katke kook.
Nautida võid koheselt või peale seda, kui kook on külmkapis pisut seisnud.
Vaata ka Johandra-Lisett´i tegemisi Instagramis ning loe tema lahedaid blogipostitusi.
Instagram @jl.fitfood
Blogi http://jlfitfood.blogspot.com/?m=1